Gå en helgworkshop på distans på Skriveribyrån i augusti!

Augusti är här.
Nu skriver vi!

Så här har Gertrude Stein sagt:

"Write without thinking of the result in terms of a result, but think of the writing in terms of discovery, which is to say that creation must take place between the pen and the paper, not before in a thought or afterwords in a recasting. it will come if it is there and if you will let it come."

Jag vet av egen erfarenhet att det ofta handlar om att övervinna små och stora och och men (och ibland män) innan skrivandet kommer igång. Ibland, för att inte säga alltid, behöver du eller jag en knuff. Någonting som sparkar igång det där drivet: att bara sätta pennan mot papperet, eller fingrarna på tangentbordet och flyga iväg.

20 skrivövningar på två dagar!
Skriveribyrån bjuder nu in till fullmatad helgworkshop i kreativt skrivande varje helg i augusti. Varje kurs hålls lördag till söndag och innehåller ett paket om 20 skrivövningar – kortkorta och längre –  med möjlighet till respons på ett par av dem om så önskas. Hur låter det? Du bestämmer naturligtvis själv hur många av övningarna du vill göra, men tanken är att erbjuda dig ett pärlband av möjligheter att pröva, som förhoppningsvis ger lust och energi att skriva vidare. Du kan gå en eller flera kurser – det är helt upp till skrivaren i dig.

Hur går det till?
På lördag morgon dimper det ner 10 skrivövningar med instruktioner i din digitala brevlåda och på söndag morgon kommer 10 nya. Du gör alla eller bara några, i den ordning de kommit eller så blandar du och prövar här och där. 


Och sen då?
Förhoppningsvis kommer denna intensiva skrivhelg att ge dig mersmak och framför allt: en mängd text/-er som du vill arbeta vidare med. Därför finns det också möjlighet att efter helgen få respons på en eller två texter som fötts under helgen. Du hör bara av dig och meddelar att du önskar respons på det du skrivit.

Vad kostar det?
För 20 skrivövningar fördelat på två dagar med möjlighet att i efterhand också få respons på text betalar du 500 kr inkl moms.

Hur anmäler du dig?

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till mig så skickar jag betalningsinfo till dig: isabell.dahlberg@gmail.com

Nu skriver vi!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

2019!

2018

Dagens skrivövning